Możliwość komentowania Nowoczesne trendy w gastronomii zdrowotnej. została wyłączona

Wpływ diety na zdrowie skóry.

Choć wielu z nas dba o linię i zdrowe odżywianie, w czasie świąt odrzuca powszednie przyzwyczajenia żywieniowe i z zapałem oddaje się przyjemności spożywania schematycznych potraw. W każdym domu odszukamy przepis na święta, czyli zestaw potraw, jakie muszą na stole widnieć – wypróbuj ANCHOR. Boże Narodzenie to okres zimowego chłodu, pewno dlatego serwowane na stoły potrawy są bardziej kaloryczne. Mięsne wypiekanie, pasztety, kaczka z jabłkami, schab ze śliwkami, ryby smażone, marynowane – to schematyczne potrawy świąteczne. Barszcz czerwony, zupa grzybowa to również świąteczne zupy. Wielkanoc przysługuje w okresie wiosennym, potrawy są w następstwie tego może mnie kaloryczne, lecz z kolei te święta nazywane są jajecznymi oraz mięsnymi – ANCHOR. Jajka w różnych postaciach, a po święceniu mięsa, kiełbachy, szynki, sałatki panie domu serwują swoim gościom. I tu występuje zupa w jednej z głównych ról – musi to być żur z białą kiełbasą lub biały barszcz – w zależności od rejonu – my polecamy też ANCHOR. Wynika z tego, że jesteśmy narodem, jaki przywiązuje rangę do tradycji kucharskich, choć na świątecznych stołach pojawiają się nowinki ze współczesnych czasów, niechętnie niemniej jednak zmieniamy nasze nawyki w tym zakresie.

1. Kontynuuj

2. Dołącz teraz

3. Strona główna

4. Poradnik

5. Oferta specjalna

Comments are closed.